Lite småkul

Glömde skriva från FBK-Lule, nationalsången framfördes som duett, man och kvinna och han sjöng fel hehe, jäklar vilken blick han fick från henne, stackarn kom helt av sig å dom fick börja om.

Satan vilken bra J-VM final de är, 3-3 med halva matchen kvar, tror ju Kanada tar de.

Nu kommer en betraktelse som jag tycker alla ni aktiva som läser här ska suga i er: Det handlar om hur fort det kan vända uppåt i karriären, mitt exempel på detta är Johan Fransson i Luleå. Johan är 24 år och började sent med hockeyn efter att ha varit bandyspelare, han var med som avbytare i Lule A lag redan som 17 åring och karriären såg spikrak ut men 04-05 kom Lener till Lule å Johan fick allt mindre speltid å mer skäll än beröm.
Hösten 06 drog han till Frölunda men självförtroendet va borta och det blev Ässät några matcher innan Linköping köpte honom och Johan var på väg tillbaka i skaplig form men då kom nämnde Lener till Linköping och återigen blev Johan trackad å till slut drog han till Lugano för att sedan återvända till Lule inför säsongen.

Och som han ha kommit tebax, vilken löjligt fin form han är i för tillfället, han dominerar isen, visst han är en offensiv back som missar hemåt ibland men man måste ju ha råd med en sådan spelare i laget!

Så om man är inne i en tung period i karriären kriga på de kan vända å det grövsta!!

Kommentarer
Postat av: Calle,Ida & Ellen

Man får gratulera så mycket på födelsedagen! Vi har även skickat en fin bild till din mail från din succéartade tomteinsats.

2010-01-06 @ 17:13:42
Postat av: Rog

En får tacke, jo de va en snygg bild, får nog försöka lägga ut den här

2010-01-06 @ 20:12:43
Postat av: Oss på Västby

Ja man får lyfta på hatten å gratulera.

2010-01-06 @ 20:21:14
Postat av: Diffarn

Grattis Roger, fattar det som om han fyllt år, 30 ?



-hur många såna som Johan finns det tro,där ingen trott nåt å så helt plötsligt händer det. Gött!

Postat av: Rog

Nja 36 kom jag upp i

2010-01-08 @ 11:06:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0