Börjar dra ihop sig

Äntligen är de snart snart dags för semifinaler, dagens 8 timmar på jobbet har varit en ren plåga tack vare denna!

En härlig snedtrampning på gårdagens löptur slutade med att man fick halte tillbaks till bilen och de ha inte varit kul att stå upp blandat med att hoppa på och av en truck i 8 timmar men men de brukar ju bli kraftig bättre på ett par dagar men den svullnade snabbt och effektivt innan man hann hem igår jaja nog om detta nu till de viktiga.

Holland-Uruguay, Holland storfavoriter och man är de enda laget som vunnit samtliga sina matcher i VM hittills under full tid, men man har icke imponerat spelmässigt men däremot varit ruggigt effektiva, tyvärr tror jag att det kan bli en ytterst tillknäppt match ikväll och jag tror vi får se högst ett mål och jag tror att de är precis lika stor chans att Uruguay gör de som Holland. Forlan saknar polaren Suarez ikväll men han kan säkerligen oroa ändå.

Forlan, Villa, Klose, Özil, Muller och Schweinsteiger är de 6 som jag tycker står i en klass för sig själva såhär långt i VM.

Gudrun Schyman, ja va ska man säga, elda upp 100 papp i en klotgrill. Klot klot, men visst hon fick en jäkla medial uppmärksamhet så de kanske va en succe, har dock fruktansvärt svårt att se att pengarna skulle vara skänkta av ett reklamkollektiv. Jaja lika lön för lika arbete borde givetvis vara självklart.

Är redan fasligt trött på alla opinionsundersökningar, ena dagen är de röda blocket störst nästa dag tvärsom å fram å tillbaks, alla vet ju att de kommer bli hur jämnt som helst och att allt avgörs sista 2 veckorna och att förstagångsväljarna tillsammans med en massa andra är ruggigt ointresserade av politik, så är de!

Första dagen på ett tag de är under 25 här, lite skönt faktiskt men bara en eller två dar sen får de bli hot igen!

Power meet i stan te helgen, inte rektit min grej men men.

Hey


Kommentarer
Postat av: aina

hur ä de me foten????

2010-07-12 @ 12:48:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0