De börjar dra ihop sig

Dax för seriepremiär imorgon, Örnen hemma. De är något visst med en premiär på Mangvalla, man blir ju satans sugen å spela men de får gå att stå vid linjen oxå. Tror såklart på bra segerchans!

Herregud AIK vad händer, är ju helt magiskt va dåligt de är nu. Är nog en sjuhelsickes tur att de är megalångt uppehåll i sommar!

L-O Gäverth! Va ä de som händer?? Först en halvmara på dagen och sen långa nattsträckan på tiomila 12 timmar senare, summa summarum drygt 4 mils löpning med 40 mils bilresa däremellan, ska du knäcka oss vanliga dödliga Svenssons totalt, vi som är stolta efter 4 mils cykling haha. Men vänta här... är du säker på att allt gått rätt till? Är du nära släkt med Simon Alberg? Vad hände med generna, aha du fick allt jaja. Nej nu ska jag inte va taskig Simpan men du va faktiskt på vippen å missa Onsdagsträningen pga nyinköpt dataspel. Låter inte riktigt Gäverth iaf.

Jag va ju lite taskig mot AF i måndags, med rätta. Vad tvungen å kolla vilket eko detta gav i bettingvärlden, ja inte mycket hos Nordicbets odds sättare iaf. Torsby-AF 3.10-4.10-1.65 hmmm.

Nej nu är de natten, have a nice weekend. Hörs soon!

Kommentarer
Postat av: Robban

haha men de va ju faktiskt NHL 10 :D

2010-05-07 @ 16:30:10
Postat av: L-O

Det var kul läsning men det var inte meningen att knäcka någon, bara inspirera ;-).. Simon, ja vi är släkt ja även om det är svårt att tro när han nästan missar en träning pga tv-spelande =).. Vet inte vilka gener han fick, kanske de förnuftiga eller vad man ska säga. Är lite småskadad i ett knä nu efter senaste loppen så det kanske har blivit lite "för" mkt av det goda...

2010-05-11 @ 14:23:38
URL: http://blogg.l-ogaverth.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0