Helgen över

Värmen vill ju inte riktigt infinna sig men ändå helt okay väder, ha blivit en del jobb för min del och lite festligheter, plus stortorsk i tennis. Jaja chans till revansch kommer Myrman!

Fotboll i fokus nu när bonnfotbollen sparkade igång, AF gjorde en okay premiär men saknar tyngd framåt. Man kommer inte få in tyngd men däremot en jäkligt duktig offensiv spelare i Henry Eminike som anländer från England. Rätt eller fel, ja du en svår fråga. Men de klart att de kostar pengar oavsett vad som sägs och i mitt tycke kunde man ju i så fall försöka pynta de pengarna till nån värmlänning av hög klass, eller iaf göra ett försök. Sen är ju inte Henry precis vad de behöver även om han kommer göra nytta, en targetforward är vad som behövs!! En Bäckström typ.

Man ha ju haft någon diskussion om hur bra ett damlag står sig emot ett herrlag, t ex finns de vissa som tror att Sveriges damlandslag skulle stå sig emot ett herrlag på skapligt hög nivå. Edas damer torskade 0-13 mot Örnens P 95 som är långt ifrån något stjärngäng. Så där fick vi ju en hint om att de är två skilda sporter som inte ska jämföras.

Kolla in lite på Sveriges premiär i hockey VM igår, sådär kan man säga. Men ett skapligt intressant lag får man lov å säga.

NHL slutspelet tuffar på, Detroit fick respass, inte så överaskande med tanke på hur de sett ut under säsongen, försvaret har läckt och vissa spelare har inte presterat, t ex har Datsuyk inte spelat den roll han skall spela.

Tog en cykeltur till Storkasberget igårkväll, helsicke va brant de är sista två hundra meterna, speciellt när de är dagen efter haha.

Dax ä dra sig österut senare i veckan.

Nu får de bli lite frukost!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0